Data en inschrijven Interclubwedstrijden

TWC de kempen start nieuwe cyclus interclub wedstrijden

Nu we de meest stringente beperkingen van de coronacrisis achter ons laten, organiseert TWC de Kempen  voor het 50e jaar de reeks van Interclub wedstrijden op het wielercomplex ’t Verzetje in Valkenswaard. In de maanden juli en augustus wordt er weer volop strijd geleverd om de ereprijzen in de categorieën A en B van de Interclub wedstrijden.

De wedstrijden worden verreden op de volgende zaterdagen:

3 juli
10 juli
24 juli
31 juli
Reservedata:
  7 augustus
  14 augustus

Deelname aan de Interclub wedstrijden is mogelijk voor alle renners vanaf 15 jaar (man en vrouw). Men dient in het bezit te zijn van een geldige licentie, (KNWU, TMZ, NWB, BWF, WVSnits). Ook is het mogelijk met een daglicentie te starten.

De wedstrijden starten telkens om 13.30 uur voor de renners in de B-categorie en om 15.00 uur voor de renners van de A-categorie.

De categorie indeling kent de volgende condities:

  1. Categorie A: snelle renners (overige licentiehouders) rijden hun wedstrijden over 60 minuten en 5 rondes
  2. Categorie B: minder snelle renners (m/v) (recreanten, dames, nieuwelingen) rijden hun wedstrijden over 45 minuten en 5 rondes

Sterke renners zonder wedstrijdlicentie en licentiehouders vanaf junioren worden geacht in categorie-A in te schrijven.

Voor deelname aan de wedstrijden dient men zich via het digitale inschrijfformulier aan te melden bij interclub@twc-dekempen.nl.

Per categorie is er slechts  mogelijkheid tot inschrijven voor 50 deelnemers, en vol is vol. Men kan zich voor alle vier de wedstrijden in één keer inschrijven. De kosten voor deelname bedragen per rit:

  • Leden van TWC de Kempen € 2,50
  • Niet leden tot 18 jaar € 2,50
  • Niet-leden vanaf 18 jaar € 5,00

Er kan alleen contant betaald worden. Pinnen is niet mogelijk.

Rugnummer wordt verstrekt tegen inlevering van licentie of identiteitsbewijs. Na afloop van de wedstrijd moet het rugnummer ingeleverd worden. Er wordt geen borg voor het rugnummer in rekening gebracht.

Scroll naar top