3de Newlec wielerronde van Kessel

Onder verrassend mooie weersomstandigheden reed de jeugd op dit mooie stratenparcours. In alle categorieën werd fanatiek gefietst maar het podium was uiteindelijk voorbehouden aan Torben Poorters, Jelle Sengers en Jesse Kramer.
In categorie 2 streden Niels en Jared zo sportief om de laatste bekerplaats dat de jury spontaan besloot ook de 11e plaats met een beker te belonen. Ook lieten de vrienden zien dat ze ook goed konden samenwerken tijdens de wedstrijd. In categorie 3 fietste Sam een groot deel van de wedstrijd goed voor in, waarbij Sanne en Gijs ook flink doorzettingsvermogen lieten zien. Dit geldt ook voor Lonneke en Pepijn in de categorie waar Torben en Jelle de show stalen.

Torben finishte met een voorsprong op het peloton van maar liefst 1,45 minuut terwijl Jelle heel knap als snelste uit de massasprint kwam. Jesse mocht met zijn 2e plaats, net als alle renners die het podium haalden, een ererondje over het parcours rijden in een mooie cabrio Audi. Julia, Lieke en Lars vielen buiten de prijzen maar reden toch een knappe wedstrijd. Dat kan ook gezegd worden van Ruben en Daan die in de categorie reden met de meeste deelnemers.
Rick Wouters reed in categorie 7 van het begin af aan mee in de kopgroep en werd 8e in de eindsprint. Een zeer knappe prestatie en vooral technisch goed gereden!
Daarna waren de amateurs aan de beurt ook hier waren renners van TWC de Kempen vertegenwoordigd waarbij Marc van Grinsven een podium plaats veroverde door derde te worden.

Uitslagen Kessel:
Cat2 – 10e: Jared Biljard; 11e: Niels Hemel
Cat3 – 11e: Sam Rokebrand; 13e: Sanne van Herk; 17e: Gijs Daris
Cat4 – 1e: Torben Poorters; 2e: Jelle Sengers; 9e: Lonneke Prevaes; 13e: Pepijn van der Straaten
Cat5 – 2e: Jesse Kramer; 11e: Julia Kramer; 17e: Lieke de Bie, 26e Lars Hemel
Cat6 – 24e: Ruben Broers; 25e: Daan Adams
Cat7 – 8e: Rick Wouters
Amateurs 3e Marc van Grinsven; 16e Roy Steuten en 22e Jordy van Sambeeck

Terug naar boven