Informatie boekje Jeugdafdeling TWC de Kempen

Wil je zelf wel eens ervaren hoe het is om in een peloton te fietsen? Hoe dat nou voelt in zo’n mooi tenue en op zo’n snelle fiets? Mensen die bij een wedstrijd langs de kant voor je juichen en klappen? Het beklimmen van een berg, het sprinten met een kopgroep? Altijd lekker buiten! Dat kan allemaal via de jeugdopleiding van TWC de Kempen.

Maar vergeet niet dat wielrennen ook afzien betekend. Het is niet voor niets zo ongeveer de zwaarste sport ter wereld. Wil je dus ook weleens totaal doorweekt in de regen trainen of keihard afzien in een wedstrijd? Gelost worden omdat je gewoon niet goed bent? Heb je wel eens een berg beklommen bij warme temperaturen, en wat dacht je hoe het voelt als je fiets bij ijskoud weer? Heb jij het karakter om veel van jezelf te vragen, elke training weer? Ook dat kan allemaal via de jeugdopleiding van TWC de Kempen.

NK wielrennen Hoorn 2013

Als jij ‘ja’ hebt geantwoord op (de meeste) van alle bovenstaande vragen dan is het hoog tijd dat je een keertje bij ons komt kijken. Want dan ben jij wellicht de nieuwe Bauke Mollema of Peter Sagan. En dan willen wij ook graag met jou kennismaken!

Je kunt bij ons gewoon drie keer vrijblijvend mee trainen om eens te kijken hoe dat allemaal gaat. Een leenfiets hebben we wel voor je. Daarna kun je dan kijken of je het echt aandurft en gewoon lid gaat worden van TWC de Kempen. De jeugdopleiding van TWC de Kempen werd opgericht in 1971 en in de afgelopen 42 jaar gingen honderden kinderen je voor. Durf jij het ook aan?

Download infoboekje Jeugdafdeling

Hoe één en ander allemaal in z’n werk gaat kun je allemaal lezen in ons informatie boekje. En het infoboekje van dit jaar kun je gewoon hier meteen downloaden!

En als geheugensteuntje vind je hier nog maar eens de maximale versnellingen en afstanden per categorie bij het jeugdwielrennen:

Toegestane verzetten
Maximale afstanden
Scroll naar boven