Actueel nieuws en mededelingen TWC de Kempen

Bronzen medaille voor Martin van de Pol op de paralympische spelen.

WILVO Group – TWC de Kempen renner Martin van de Pol verdedigde de Nederlandse kleuren tijdens de paralympische spelen in Parijs. Hij kwam uit op 3 onderdelen. Vorige week wist hij een 8 plaats te bemachtigen op de individuele achtervolging. Afgelopen woensdag reed hij in de individuele tijdrit al naar een knappe 6e plaats. Maar klap op de vuurpijl is zeker de bronzen medaille die hij behaalde in de wegwedstrijd. Deze wegkoers was het hoofddoel van Martin. Al vanuit het vertrek ging hij in de aanval. Uiteindelijk kwam hij in een kopgroep met 2 Franse renners en een renner uit de Oekraïne.
In de finanale probeerde Martin nog alleen weg te komen. Dat lukte helaas niet. In de spint om goud, behaalde hij een zeer mooie, dik verdiende, bronzen medaille.

Challenge georganiseerd door John Knoops Passion for Bikeks op het wielercomplex van Wilvo Group – TWC de Kempen. Martijn Gijsbers en Teun van Poppel nemen namens TWC de Kempen deel. Zij reden lange tijd in een groepje achter de twee leiders in de koers. In de slotfase werden de leiders in de koers achterhaald door het groepje. Daarna demarreerde Martijn. Hij kreeg een man mee die hij klopte in de eindsprint. Teun behaalde nog een mooie vierde plaats.

Scroll naar boven