Het parcours en clubgebouw van TWC de Kempen

Het parcours

TWC de Kempen beschikt over een eigen parcours aan de Mgr. Smetsstraat in Valkenswaard.

Het parcours is 1,53 km lang en kan in twee delen worden opgesplitst. Dit wordt bij de jeugdtraining ook af en toe gedaan.

In het parcours liggen 2 tijdswaarnemingslussen (en start-finish lijnen) waarmee de club via haar eigen Mylaps tijdswaarnemingen tijden kan klokken via de computer.

Het parcours is tijdens de winter trainingen grotendeels verlicht. Het gehele binnenterrein is in de winter in gebruik als veldcross parcours. Daarvoor wordt elke keer in oktober een volledig nieuw uitdagend parcours uitgezet.

Luchtfoto TWC baan:

twc baan

Video parcours:

Het clubgebouw

Het huidige clubgebouw is nog maar enkele jaren oud en biedt alle voorzieningen die een wielrenner nodig heeft. Er is een ruime kantine, vergaderruimte, kleedruimten en douches etc. Ook is er WIFI aanwezig.

Naast de kantine beschikt TWC de Kempen over ruime opslagcapaciteit voor al haar eigen materialen.

clubgebouw

Route beschrijving

Route vanuit Eindhoven

Bij de eerste verkeerslichten in Valkenswaard rechtsaf.
Bij de volgende verkeerslichten linksaf. Bij de daarop volgende verkeerslichten rechtsaf. Bij de rotonde rechtdoor. Deze weg blijven volgen. Op t-splitsing linksaf, volgende t-splitsing rechtsaf (brouwerij). In de volgende bocht gaat u linksaf (Mgr. Smetsstraat) Deze weg volgen. Na ongeveer 1 km ligt het parcours aan de linkerkant.

Route vanuit Eersel

De borden volgen naar Dommelen. Direct na het plaatsnaambord rechtsaf (Mgr. Smetsstraat). Deze weg volgen. Na ongeveer 1 km ligt het parcours aan de linkerkant.

Google Maps

Scroll naar boven