Actueel nieuws en mededelingen TWC de Kempen

Het doel is behaald, we blijven de 2e beste club in het ploegenklassement van de topcompetitie!!!

In de Eurode omloop werd stevig gekoerst. Heel vaak brak het peloton in diverse groepen. Helaas moesten Jens (materiaalpech) en Bart (teveel inspanning geleverd in het terugrijden na dubbel! lek rijden) de koers voortijdig verlaten. Joost en Jordy hebben constant in het eerste peloton gereden. Jordy zat 4 ronden voor het einde zelfs in een kopgroep van 7 renners. Deze inspanning werd hem uiteindelijk iets te veel en moest in de laatste ronde lossen. Uiteindelijk werd Joost 36e, Jordy 41e, Rens 45e en Paul 79e. Genoeg dus om onze 7e plaats in het ploegenklassement en 2e club ruim te behouden. Hierdoor zijn we volgend seizoen weer verzekerd van een vaste plek in de topcompetitie !

In de ronde van Hank werd Sten Verzijl na een zeer actieve koers 2e. De dag ervoor was hij nog 4e geworden in Sint Pancras. Sten heeft dit jaar grote stappen gezet en rijgt de laatste weken de ereplaatsen bij elkaar.
Frank Stijger wist in Hank nog net te ontsnappen uit het peloton en werd mooi 5e. Marijn van Vlerken eindigde als 18e. Rowan van Oord reed een thuiswedstrijd. Hij zat meteen, samen met Sten in de kopgroep, maar hij had vandaag een zeer slechte dag en moest de koers verlaten.

In Paal werd zondag de grote prijs BVE jeugdronde gereden. Leon Lodewijks eindigde op een mooie 2e plaats.

Guus Linsen werd in Paal zowel bij de tijdrit als bij de wegwedstrijd 1e.
Zaterdag deed hij samen met onze jeugdtrainer en Guus zijn papa, Joris Linsen mee met de koppeltijdrit in Schijndel. Ook hier werden ze 1e. Een mooi weekend voor onze Guus dus! En veel bloemen voor mama!

Jeugdtrainer Wim nam Lars Schijvens mee naar een crosswedstrijd. Jens mocht mee om te assisteren, daar werd volop gebruik van gemaakt door Wim. De ploegwagen is weer spik en span! Super gezellig mannen.

Scroll naar boven