Actueel nieuws en mededelingen TWC de Kempen

Elite Belofte verslag van het weekend 21/22 september

Zondag 22 september werd de ronde van Midden Brabant gereden. Namens WILVO Group – TWC de Kempen reden Joost Nat, Rowan van oord, Marijn van Vlerken, Rens Vermeulen, Paul Gruithuijzen en Jordi Steenbakkers.
Ondanks dat het uiteindelijk een massasprint werd, was het toch een levendige koers. In een van de kopgroepen in de finale van de wedstrijd zat Joost. Helaas werd dat groepje nog teruggepakt. Rowan, die eerder in de koers pech had, maar keurig terug wist te komen werd 8e. Hij houdt de stijgende lijn die hij in het naseizoen heeft ingezet keurig vast. Rens werd 17e en Joost 35e. In de de groep achter het peloton werd Marijn 81e. Paul en Jordi reden de wedstrijd niet uit.

Sten Verzijl is dit seizoen ook goed op dreef. In Sloten reed hij een dernykoers van 150 km. Uiteindelijk viel een 3e plaats hem ten deel. Weer schrijft hij een mooie ereplaats aan zijn conto toe.

Afgelopen woensdag stonden er renners van WILVO Group РTWC de Kempen aan de start in de herdenkingsprijs van Jean-Pierre Monser̬ in Retie.
Na 40 km ontstond er een kopgroep van 14 renners, waar Rowan van Oord in vertegenwoordig was. Deze groep zou uiteindelijk ook wegblijven. In de finale glipte er nog 2 renners weg. Een 7e plaats werd het uiteindelijk voor Rowan. Joost Nat was nog weg gereden met een groepje van 4 en werd 16e.
Rens Vermeulen werd 37e, Marijn van Vlerken 45e en Jens van Korven 49e. Jordy Vermeulen en Jordi Steenbakkers haalde helaas de finish niet.

Scroll naar boven