Actueel nieuws en mededelingen TWC de Kempen

Bereikbaarheid van het trainingscomplex van TWC de Kempen

Begin dit jaar zijn de werkzaamheden aan de nieuwe N69 in Valkenswaard gestart. Op dit moment wordt er met man en macht gewerkt aan het nieuwe tracé van deze nieuwe weg in de buurt van de Mgr. Smetsstraat, niet ver van ons trainingscomplex ’t Verzetje.

In de Mgr Smetsstraat wordt een fietstunnel aangelegd. Met die aanleg wordt op 1 april a.s. begonnen.

www.grenscorridorN69.nl/kaartN69

WerkzaamhedenMgrSmetsstraat-1

Afsluiting Mgr. Smetsstraat voor gemotoriseerd verkeer

Met de komst van de Nieuwe N69 gaat de Mgr. Smetsstraat in de toekomst via een fietstunnel onder de nieuwe weg door. Om de bouw van de fietstunnel mogelijk te maken, wordt de weg ter plaatse van de nieuwe tunnel afgesloten voor gemotoriseerd verkeer vanaf woensdag 1 april (10.00 uur) 2020.

Vanaf 1 april a.s. kan het gemotoriseerd verkeer gebruik maken van een omleiding via Pastoor Bolsiusstraat – Venbergseweg – Luikerweg – Kempervennendreef en omgekeerd. Alle bestemmingen in het gebied – waaronder Toer en Wielerclub de Kempen, Fietscrossclub Lion d’Ór en handelsonderneming Wijbenga – blijven daarmee bereikbaar.

 

Bypass (brom)fietsverkeer

De fietsomleiding van de N397/Dommelsedijk via Oude Weerderdijk – Weerderdijk, Mgr. Smetsstraat, Pastoor Bolsiusstraat en Crocuslaan blijft tijdens de bouw van de fietstunnel in stand. De (brom)fietsers kunnen gewoon gebruik blijven maken van deze route en worden via een bypass langs de bouwplaats geleid.

De werkzaamheden aan de fietstunnel duren tot het voorjaar van 2021.

Het bestuur van TWC de Kempen

Valkenswaard, 24 maart 2020

Scroll naar boven