Actueel nieuws en mededelingen TWC de Kempen

Mooie successen Wilvo-Group/TWC de Kempen renners in het Hemelvaart weekend

Zaterdag reden Mathijs Loman, Joost Nat, Sten Verzijl en Jordy Vermeulen de 3e wedstrijd van de clubcompetitie. Deze keer was het een individuele tijdrit in Dronten.
Sten werd keurig 7e. Een knappe prestatie omdat hij enkele weken geleden nog een lichte hersenschudding op heeft gelopen.
Mathijs is leider in het individueel klassement. Hij fixeert zich dit seizoen vooral op gravelwedstrijden, maar omdat hij aan de leiding staat is op het laatste moment toch een tijdritfiets geregeld. Een mooie 16 e plaats was het resultaat. Door deze prestatie behoudt hij de leiding in het algemeen klassement.
Joost starte iets te hard en kwam zich onderweg tegen. Desondanks werd hij nog 26e. Jordy daarentegen starte te voorzichtig en verloor in het begin veel tijd. Hij eindigde als 61e. Zondag zou blijken dat hij nog voldoende energie had overgehouden…
In het dagploegenklassement eindigde we als 3. Hierdoor stijgen we naar de 4e plaats in het algemeen ploegenklassement.

Arne Jacobs werd zaterdag in Othée 4e en begint langzaam naar zijn topvorm te groeien.

Zondag reden 8 renners van de WILVO Group – TWC de Kempen de Gran Fondo van Aken. Maar liefst 633 vertrekkers stonden aan de start in de categorie 19 tot en met 34 jaar.
De mannen reden zeer aanvallend en trots keken het hele peloton uit elkaar . Uiteindelijk wist Jordy met voorsprong te zegevieren . Jens van Korven werd keurig 3e,
Rens Vermeulen 6e,
Frank Stijger 55e,
Sten Verzijl 56e,
Paul Gruithuijzen 59e,
Kjell Power 69e en
Miel Storms 101e.
Door deze knappe prestatie zijn een aantal renners geplaatst voor het WK Gran Fondo.

Matt Roijackers heeft in de meerdaagse voor nieuwelingen in Rijswijk vrijdag de 1e etappe gewonnen. Hij wint in een sprint van 2.
Zaterdag was de tijdrit. Een mooie 3e plaats was het resultaat.
De laatste etappe op zondag ging hij als leider van start.
Hij eindigde deze omloop als 8e waardoor hij uiteindelijk 3e wordt in het eindklassement.
Daarnaast wordt hij 3e in het tijdritklassement en 4e in het puntenklassement.
Al met al een super weekend waar Matt hard heeft geknokt en veel heeft geleerd.
Op naar de volgende koers.

In Hoogerheide kwamen Sydney van Oijen, Jochem Crusio, Marijn van Vlerken, Danny van Lierop en Rowan van oord aan de start. Danny en Rowan waren regelmatig in de aanval. Uiteindelijk werd Danny 12e, Rowan 18, Marijn 26e. Jochem en Sydney waren niet fit en moesten de strijd staken.

Bij junioren reed Sem Kox naar een 45e plaats.
Bij de nieuwelingen werd Luuk van Zuiden 26.

Fynn de Laat is vandaag 3e geworden op het heuvelachtig parcours in Glabbeek. Bergop ging hem vandaag onverwacht makkelijk af!

Guus Linsen is vandaag 2e geworden in Glabbeek. Hij werd 1e in de tijdrit!

Leon Lodewijks behaalde zijn 1e overwinning op het heuvelachtig parcours in Glabbeek. Bij de U9 ontsnapte hij op de eerste beklimming en hield hij het solo vol tot aan de finish.

Scroll naar boven