Actueel nieuws en mededelingen TWC de Kempen

Verslag ronde van t Loo

Zaterdag werd de wielerronde van ‘t Loo verreden. Zowel de jeugdrenners als de elite/beloften stonden hier aan de start. Bij de laatste categorie werd er vanuit het vertrek hard gekoerst met diverse uitlooppogingen, waar altijd wel een of meerdere renners van WILVO Group – TWC de Kempen waren vertegenwoordigd. Uiteindelijk ontstond er een kopgroep van 6 renners, waarin Rens Vermeulen was vertegenwoordigd. In de finale probeerde hij nog alleen weg te komen, wat helaas niet lukte. Desondanks werd hij nog keurig 3e in de sprint. Sten Verzijl reed nog weg uit het peloton en werd 7e. Jens van Korven werd 14e, Marijn van Vlerken 19e, Frank Stijger 26e, Jordy Vermeulen 27e en Changseok Lee 32e.

In categorie 1 eindigde Leon Lodewijks op een 7e plaats, hij werd 2e jongen. Eliza Bastings op een 8e plek.

In categorie 2 werd Fynn de Laat 2e in het Kempenklassement en 3e in de wedstrijd. Lei Roosen werd 7e. Daan van de Voort reed zijn 1e wedstrijd en werd 9e!

In categorie 3 werd Marie-Laure Defeyter 12e. Ze kon mooi in het peloton rijden, maar de sprint zat er niet meer in. Ze werd 5e meisje.

In categorie 4 was WILVO group TWC de Kempen goed vertegenwoordigd. Guus Linsen werd 2e en Pim Gielens werd heel netjes 4e! Jillis Veefkind eindigde op een 8e plaats. Anique Jansen eindigde 12e. Job van de Voort werd 14e.

In categorie 5 werd Robbe Sels 5e en Timo Kooijman eindigde op een 10e plaats.

In categorie 6 stond Jens Thissen te popelen. Hij had er al de hele week zin in! Hij eindigde net naast het podium op een 4e plaats.

In de laatste categorie werd Lars Schijvens 8e.

Scroll naar boven